dissabte, 12 de novembre del 2016

Vídeo resum de la 3a Audiència Catòdica - Twin Peaks

Us deixem per fi el vídeo resum de la 3a Audiència Catòdica. A falta de disposar del contingut sencer, us deixem un tastet de tres minuts del què es va coure al CCVIC Can Pau Raba.



No volíem deixar passar l'oportunitat però d'acomiador-nos de tots vosaltres i agrair enormament a tota la nombrosa gent que va passar al llarg de la tarda del dissabte per Centre Cívic Can Pau Raba, i a tots aquells que hi han col·laborat i d'alguna manera han fet que això dels Reis Catòdics prengui volada en cada nova edició.
Abans de res, hem de ressaltar l'absoluta predisposició dels nostres ponents, el Daniel Fernandez Castany, el Francisco Jota-Pérez i el Javier J. Valencia, que ens van deixar entrar des del primer moment en el seu interessant univers particular. Ells han sigut els veritables protagonistes de tot plegat, així que mil gràcies, nois! No ens oblidem tampoc de l'Alejandra Palés, que va viatjar a les terres boiroses de la comarca d'Osona per explicar-nos el seu estimulant viatge pels estranys escenaris de la sèrie de Twin Peaks. Gràcies Alejandra!
Cal destacar, com no, la genial promo del Quim Crusellas, que ja ha passat a ser un símbol dels màgics vincles existents entre Twin Peaks i Vic, i als companys del Cineclub Vic per acceptar l'espai compartit i aquesta germanor que creiem bàsica pel futur del nostre petit projecte.
No ens podem oblidar de cap de les maneres dels nostres amics, l'Àlvar Amat i el David Torrent, que van estar tot el dissabte treballant a temps complet. Mai sabrem com compensar l'esforç, l'entusiasme i la bondat que hi posen en cada Audiència Catòdica, ja que sense ells això no seria el mateix.
Agrair també la presència del Toni Ortiz, i aquesta pintura demoníaca que va submergir-nos en la ment del BOB i el Daniel Ausente, i el Jordi Lafont per idear i transportar l'habitació vermella a Can Pau Raba amb un pressupost de Sèrie Z.
A la Cristina Verdaguer per la feinada a gravar i editar els fantàtics resums que us hem presentat (i les xerrades íntegres que vindran).
I acabem per donar les gràcies al CCVIC Can Pau Raba, per la seva confiança en nosaltres i per obrir-nos les portes cada any sense condicions.

I ara sí, pleguem les capes de vellut, cobrim de llençols els trons majestuosos i convoquem el déu catòdic perquè després d'aquesta llarga l'hibernació reneixem l'any vinent amb noves idees.
Gràcies a tothom,
Els Reis Catòdics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada