dimarts, 27 d’octubre del 2015

Sorteig dels retallables de Doctor Who de la 2ª Audiència Catòdica

Tal com havíem promès, a partir d'avui ja pots optar al sorteig dels retallables que vàrem tenir a la 2ª Audiència Catòdica. Retallables que molt amablement ens va cedir la Gigamesh i que sortejarem entre tots aquells que participin en aquest concurs.

Us expliquem com?

  • Què haig de fer per aconseguir un retallable? Doncs molt fàcil, envia'ns una proposta temàtica per a la 3ª AUDIÈNCIA CATÒDICA. Sorprent-nos i diga'ns de què t'agradaria que anés la nostra propera edició. El què vulguis, pot ser una sèrie, un concepte o fins i tot el teu gènere serièfil preferit. Ja veus que et deixem marge perquè siguis creatiu! Sorprent-nos!
  • Com i on puc enviar les meves propostes? Recorda que només es pot fer una proposta per persona. Si ho vols fer-ho via facebook hauràs de respondre al post que anuncia el mateix concurs, al Twitter ho hauràs de fer mitjançant el hashtag #Concurs3AudiènciaCatòdica, i al bloc contestant en aquest mateix post. Veus que fàcil?
  • Fins quan puc enviar les meves respostes? El termini per presentar la teva proposta acaba a les 24:00 del proper dimarts 3 de novembre. Un cop finalitzat el temini anunciarem els guanyadors, que podràn recollir el seu retallable directament al Centre Cívic Can Pau Raba!
  • Quants retallables es sortegen? Puc escollir?  Doncs en total entren en concurs quatre retallables, i no hi ha la possibilitat d'escollir. El sorteig serà totalment aleatori!
Molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada