divendres, 7 de març del 2014

Game Of Thrones : una sèrie sense treva, amb SERIELIZADOS i Jordi Sánchez-Navarro

Primera Audiència Catòdica
CCVIC Can Pau Raba (VIC)
Dissabte 22 de març

Game Of Thrones, una sèrie sense treva.
amb SERIELIZADOS i Jordi Sánchez-Navarro.
Horari: 18:15


El darrer convidat de la Primera Audiència Catòdica vindrà a parlar-nos de l’èxit de la sèrie de l’HBO. Un convidat que no n'és UN... sinó QUATRE!

A poc per estrenar-se la quarta temporada de Game Of Thrones, i gaudint d’un repartiment eclèctic com el que tenim a la Primera Audiència Catòdica, hem pensat en reunir-ne uns quants i debatre acaloradament sobre el producte de l’HBO.

Sabent això, molt possiblement la xerrada derivi en un enfrontament dialèctic entre els partidaris i els detractors de la sèrie. Perquè la taula, com a tronc central en l’anàlisi de Game Of Thrones, estarà representada per una mescla d’especialistes, trolls, experts en comunicació i semiòtica, fans de George R.R. Martin, i cinèfils a punt per disparar.

‘Game OF Thrones, una sèrie sense treva’ serà una taula rodona d’una hora i escaig de durada que composarà un retrat itinerant i atropellat, desordenat i frenètic sobre els principals temes sobre la sèrie. Parlarem dels personatges que més odiem, sobre la famosa fotografia de Sophie Turner (Sansa) amb unes copes de més, d’inconsistències narratives, d’errors clamorosos en l’adaptació, de referents cinematogràfics i pictòrics, de l’HBO com a marca, del gènere de capa i espasa...

En definitiva, una orgia de dades, d’opinions irrellevants i reflexions acurades que et deixaran bocabadat i esmaperdut.

I com ho farem tot això? Doncs ho farem gràcies al poker de convidats que vindran amb SERIELIZADOS; el Betu Martínez i en Víctor Sala, com a fundadors del web, i el Joan Burdeus i el Carles Planas com a analistes i especialistes de la sèrie. També comptarem amb el seny, el talent i la bondat d’en Jordi Sánchez-Navarro, que anirà intervenint i dient-hi la seva quan ho cregui convenient; esperem que sigui sovint i de manera abundant.

Però, i perquè SERIELIZADOS? Doncs perquè ens agrada el seu web, perquè ens agrada molt com va néixer el seu projecte, però també perquè són joves, descarats i amb ganes de canviar les coses. Quan els hi vàrem dir si volien venir a parlar-nos de Game Of Thrones ens van dir que no n’eren molts fans. Acte seguit, van passar a ser el nostre objectiu.


En voleu més? Doncs consulteu el cartell del SERIELIZADOSfest, i comprendreu perquè els hem fet venir. Us sembla normal que per parlar de sèries de televisió reuneixis en una mateixa taula a Xavi Daura dels Venga Monjas i al Miguel Noguera? Nosaltres diem que sí!

I vosaltres també! O això esperem...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada